Brokx projectinrichting biedt specifieke, zakelijke dienstverlening op het gebied van kantoorinrichting en projectinrichting. Wie wel eens op de A59 langs Oosterhout komt, kan de showroom langs de snelweg niet zijn ontgaan. We zijn op bezoek bij Michiel Huinck, partner bij Brokx Projectinrichting en hij vertelt ons graag meer over het bedrijf.

‘We zijn een projectinrichter met 4 Core business disciplines: ontwerp, vloerafwerking, raambekleding en meubilair. Hierbij richten we ons op bedrijven van 0 tot 500 werkplekken.’

In de ruime showroom krijgen we gelijk een goed idee van het aanbod van Brokx. Het is één grote inspiratieruimte met werkplekken, vergaderstoelen, kleur- en materiaalstalen en natuurlijk diverse ontwerpen.

 

Alle zorg uit handen

‘Naast onze 4 disciplines bieden wij turnkey projectinrichting aan. Hierbij nemen we alle zorgen van onze klanten uit handen en verzorgen we de complete inrichting van systeemwanden en plafonds tot maatwerk interieurbouw. Dat kunnen we doen op basis van onze eigen expertise en met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde expertisepartners. Samen met hen werken we vaak in bouwteamverband.’

 

 

Ontwerpproces steeds belangrijker

‘We merkten de afgelopen 5 jaar dat het ontwerpproces steeds belangrijker is geworden en daarom hebben we een uniek ontwerpconcept ontwikkeld: onze klanten kunnen kiezen voor een basic, medium of luxe ontwerp en betalen daar respectievelijk 1, 2 of 3 euro per vierkante meter voor. Hiervoor ben je eigenaar van een professioneel ontwerp wat tevens de basis is voor een goede begroting. De kosten zijn hiermee eenvoudig en transparant en dat slaat erg goed aan.

 

Een bijkomend voordeel bij onze ontwerpen is dat we de meubels die we in onze ontwerpen laten zien ook daadwerkelijk kunnen leveren en dat we al hebben nagedacht over de realisatie.’

 

 

Snel een goed ontwerp laten zien

‘Een goede workflow is essentieel bij ons ontwerpconcept. We moeten snel een goed ontwerp kunnen laten zien anders komen we niet uit met onze scherpe tarieven.

Vaak krijgen we al tekeningen aangeleverd van onze klanten, maar dat kunnen verschillende bestandsformaten zijn. Met BricsCAD kunnen we uiteenlopende bestandsformaten openen en eventueel converteren naar bijvoorbeeld .dwg. De interieurs inclusief de meubels en materialen ontwerpen we met SketchUp Pro.

 

Al onze meubels hebben we uitgewerkt als gedetailleerd SketchUp Pro model. Het heeft jaren geduurd om deze bibliotheek met hoogwaardige modellen op te bouwen, maar daar hebben wijzelf en onze klanten nu veel profijt van.’

 

 

 

‘We verwachten dat het ontwerpproces voor ons belangrijk zal blijven dus we zullen hier nooit in uitontwikkeld raken. Als we weer nieuwe ideeën hebben dan zullen we zeker weer bij CADkoop aankloppen’, sluit Michiel af.

Bedrijfsvideo >

Gegevens
Brokx Projectinrichting
Innovatiepark 4
4906 AA Oosterhout
0162-453615
brokx.com 

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over BricsCAD of SketchUp Pro.